Aannemer Marum

Als ervaren aannemer in Marum kunt u ons inschakelen voor alle voorkomende bouwwerkzaamheden rondom uw woning. Wij denken met de klant mee en kunnen van idee tot oplevering van dienst zijn bij diverse werkzaamheden en daarbij staan vormgeving, detaillering en kwaliteit centraal. Als aannemer in Marum kunt u ons inschakelen voor:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Renovatie
  • Onderhoud en herstelwerk

Ervaren aannemer gespecialiseerd in alle bouwwerkzaamheden

Wilt u een nieuw huis laten bouwen? Ervaren in nieuwbouw zijn wij als aannemer in Marum u graag van dienst. Ongeacht het model of de indeling kunnen wij het huis volledig naar wens realiseren. Met een uitgebreid netwerk van onder andere metselaars, stukadoors en tegelzetters kunnen we u bovendien adviseren bij het inschakelen van externe specialisten. Wanneer u uw huidige woning wilt verbouwen, kunt u ons ook als aannemer Marum inschakelen. Voorafgaand aan de gewenste verbouwing kunnen we een ontwerp realiseren en eventueel benodigde vergunningen voor u aanvragen. Met onze ervaring in renovatie en onderhoud kunnen wij als aannemer Marum werkzaamheden uitvoeren aan zowel nieuwe woningen als monumentale panden waarmee de uitstraling wordt behouden en het wooncomfort wordt vergroot.

Uw aannemer in Marum is Bouwbedrijf van der Laan

Alle werkzaamheden worden efficiënt en deskundig uitgevoerd en daarbij speelt overleg met de klant een belangrijke rol. Wij bieden als aannemer in Marum maatwerk bij zowel kleine als grote projecten van nieuwbouw, verbouw en renovatie en voeren bouwwerkzaamheden tegen een scherpe prijs voor u uit. Als ervaren aannemer in Marum zijn we u graag naar volledige tevredenheid van dienst.