Renovatie

Ervaren in renovatie is Bouwbedrijf van der Laan in Marum. Een goede staat van uw woning is van invloed op de woonkwaliteit en ook op de waarde van uw huis. Wanneer een monumentaal pand door de jaren heen is versleten en gebreken vertoont, kunt u Bouwbedrijf van der Laan inschakelen voor renovatie. Bij renovatiewerk blijft de prachtige uitstraling van uw pand behouden en wordt het wooncomfort vergroot.

Kwaliteit renovatie in goed overleg met de klant

Met de juiste aanpak bij renovatie, kunt u zorgeloos genieten van een mooi huis. De werkzaamheden voor renovatie worden afgestemd op uw wensen. Door middel van persoonlijk overleg wordt er een overzicht gemaakt van de uit te voeren werkzaamheden, de kosten en de tijd die deze werkzaamheden in beslag zal nemen. Tijdens de renovatie blijft persoonlijk overleg belangrijk zodat het renovatiewerk volledig naar uw wens wordt uitgevoerd.

Vakmanschap bij restauratie van monumentale panden

Naast renovatie kunt u Bouwbedrijf van der Laan inschakelen voor restauratie. Bij de werkzaamheden voor restaureren wordt het pand weer in ere hersteld. Restauratie draait om vakmanschap, waarbij kennis over traditionele bouwmethoden van belang is om het restauratiewerk met kwaliteit uit te kunnen voeren. Wij beschikken over uitgebreide technische kennis en met passend materiaal wordt restauratiewerk in detail uitgevoerd.