Onderhoud

U kunt Bouwbedrijf van der Laan inschakelen voor de uitvoering van onderhoud aan uw huis. Gespecialiseerd in diverse bouwmaterialen en bouwmethodes kunnen we veelzijdige onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van nieuwe kunststof of houten kozijnen, reparatie van dakgoten, het vernieuwen van uw dakkapel en gevelonderhoud. Maar ook kunt u denken aan het vervangen van deuren in veestallen, het plaatsen van een uilenbord of het plaatsen van een nieuwe schoorsteen.

Onderhoud voor de kwaliteit van uw woning

Met kwaliteit onderhoud aan uw woning, wordt de levensduur verlengd en het wooncomfort vergroot. Voor de juiste aanpak bij onderhoud kunnen we u in eerste instantie voorzien van inspectie en advies. In overleg worden de werkzaamheden voor onderhoud bepaald en voeren we deze met kwaliteit voor u uit.

Naast onderhoud ook specialist in herstelwerkzaamheden

Door het uitvoeren van tijdig onderhoud, kunnen op lange termijn hoge kosten voor eventuele reparaties worden voorkomen. Wanneer reparaties wel nodig zijn, kunnen eventuele herstelwerkzaamheden ook door ons worden uitgevoerd. Wij bieden een efficiënte aanpak en maatwerk bij zowel kleine als grote projecten voor onderhoud en herstelwerk.