Nieuwbouw

Bouwbedrijf van der Laan beschikt over jarenlange ervaring in het nieuw bouwen van woningen. Wij kunnen de woning van uw wensen van begin tot eind voor u realiseren, maar u kunt ons ook inschakelen voor een kleine of grote verbouwing van uw huis.

Nieuwbouw met oog op kwaliteit en veiligheid

Uw wensen staan bij nieuwbouw centraal en daardoor worden alle werkzaamheden op maat uitgevoerd. Bouwbedrijf van der Laan specialiseerde zich in het begin van nieuwe woningen, qua model en indelingen verschillend ten opzichte van de standaard woningen van grote bedrijven. Hierdoor zijn onze vakmensen bekend met alle voorkomende bouwmaterialen en zijn ze op de hoogte van de nieuwste bouwmethodes, waardoor wij de werkzaamheden met kwaliteit en volledig naar wens uitvoeren. Onze technische kennis draagt bij aan de juiste aanpak bij diverse bouwmogelijkheden en wij beschikken over gedegen kennis wat betreft de bouwregelgeving en bouwveiligheid.

Persoonlijk overleg met de klant staat centraal

U kunt ons inschakelen van ontwerp tot oplevering. In overleg worden de werkzaamheden bij nieuwbouw gezamenlijk met u afgestemd en daarbij worden duidelijke afspraken gemaakt. Om wat voor soort woning of pand het ook gaat, met flexibiliteit voeren we benodigde werkzaamheden deskundig en tot in detail uit, waarmee wij het eindresultaat realiseren zoals u die voor ogen heeft.