Over ons

Bouwbedrijf van der Laan is in 1992 opgericht door Douwe van der Laan. In het begin richtte het bouwbedrijf zich voornamelijk op het bouwen van nieuwe woningen, qua model en indeling verschillend ten opzichte van de standaard woningen uit de catalogus van grote bedrijven. In de loop der jaren is het bouwbedrijf uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf die volledig naar de wens van de klant alle voorkomende werkzaamheden voor nieuwbouw, verbouw, restauratie en onderhoud uitvoert.

Expertise van ontwerp tot oplevering

Wilt u uw keuken uitbreiden, een extra slaapkamer realiseren of het dak van uw woning vernieuwen? Van idee tot oplevering zijn wij u graag tot dienst. Met onze creativiteit en ervaring realiseren we een mooi ontwerp voor de nieuwbouw of verbouwing en leveren daarbij een passende, uitgebreide offerte. Hierin nemen we tevens de kosten mee voor het eventueel inschakelen van een loodgieter, elektricien, tegelzetter of stukadoor. Onze jarenlange ervaring draagt bij aan een goed netwerk van specialisten, waardoor we u goed kunnen adviseren welke specialist u het beste kunt inschakelen. Ook kunt u ons als bouwbedrijf inschakelen voor de bouwwerkzaamheden van een ontwerp dat door een andere architect, tekenaar of uzelf is gerealiseerd.

Klantgerichte werkwijze van begin tot eind

Bij onze werkzaamheden staat contact met de klant centraal. Van ontwerp tot oplevering wordt er overleg gepleegd en belangrijke afspraken worden schriftelijk vastgelegd. Zo weet u als klant exact waar u aan toe bent en ontstaat er geen onduidelijkheid over het uit te voeren werk. Tot aan de definitieve opdrachtbevestiging is onze dienstverlening vrijblijvend. Na bevestiging van de opdracht gaan wij resultaatgericht aan de slag met de gewenste werkzaamheden en ontvangt u na de oplevering tot tien jaar garantie op de meeste onderdelen die wij hebben gebouwd.