Verbouw

Wilt u uw woning uitbreiden of aan de slag gaan met een verbouwing in uw woning? Bouwbedrijf van der Laan is u hierbij graag van dienst. Ervaren in het realiseren van kleine en grote projecten, bieden wij een deskundige aanpak van begin tot eind bij het verwezenlijken van de gewenste verbouwing.

Deskundig en efficiënte werkwijze bij verbouwing

De werkzaamheden bij verbouwing beginnen bij een goede voorbereiding. Wij kunnen vrijblijvend een schetsontwerp en offerte voor de gewenste verbouwing realiseren. Bent u tevreden? In goed overleg worden onze werkzaamheden vastgelegd voor de verbouwing die u voor ogen heeft. Wij denken met u mee en realiseren een planning zodat uw verbouwing op tijd en volledig naar wens wordt afgerond. Daarbij kunnen we ook eventueel benodigde vergunningen voor u aanvragen.

Verbouw met oog op detail en kwaliteit

Of het nu gaat om een uitbreiding van uw woning, verbouwing van uw keuken of badkamer of de realisatie van een dakkapel, we zijn ervaren met alle soorten materialen en bouwmethoden en voeren de werkzaamheden bij een verbouwing deskundig uit. Met behulp van onze eigen bouwkraan worden zware voorwerpen eenvoudig verplaatst en met kwaliteit en oog op detail wordt optimaal wooncomfort bij verbouwing gerealiseerd.