Bouwbedrijf Marum

Uw bouwbedrijf in Marum is Bouwbedrijf van der Laan. Wij beschikken over een team vakmensen waarmee we bouwwerkzaamheden doelgericht uitvoeren voor zowel particulieren als bedrijven. Van het maken van een ontwerpschets, het aanvragen van benodigde vergunningen tot het vakkundig uitvoeren van de gewenste werkzaamheden: van idee tot oplevering zijn wij als bouwbedrijf Marum u graag van dienst. U kunt ons inschakelen voor:

  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Renovatie en restauratie
  • Onderhoud en herstelwerk

Uw bouwbedrijf Marum met vakmanschap en creativiteit

Na oprichting richtten we ons als bouwbedrijf Marum op het bouwen van nieuwe woningen met een ander model en andere indeling dan standaard woningen. Mede hierdoor beschikken we over uitgebreide kennis van materialen en werkmethodes om alle soorten bouwwerkzaamheden naar wens uit te voeren. Tegenwoordig voeren we alle voorkomende bouwwerkzaamheden uit. Hierbij beschikken wij over de creativiteit en ervaring om een passend ontwerp te realiseren en de werkzaamheden met kwaliteit uit te voeren.

Ervaren bouwbedrijf Marum voor veelzijdige werkzaamheden

Als bouwbedrijf Marum willen wij dat klanten tevreden zijn met ons werk. Om dit te realiseren speelt contact en overleg met de klant een grote rol en daarbij worden belangrijke afspraken schriftelijk vastgelegd. Onze dienstverlening houdt niet op na oplevering, op de uitgevoerde werkzaamheden wordt namelijk tien jaar garantie gegeven om de kwaliteit van het materiaal en de uitvoering te waarborgen. Als ervaren bouwbedrijf Marum werken wij resultaatgericht. Of het nu gaat een kleine of grote verbouwing, renovatie of onderhoudswerk. Wij bieden als bouwbedrijf Marum een kwaliteit aanpak waarbij detailwerk en vormgeving centraal staan.