Nieuwbouw Marum

Bouwbedrijf van der Laan is het bouwbedrijf voor nieuwbouw in Marum en omstreken. Ervaren met alle soorten materiaal en diverse bouwmethodes, voeren wij nieuwbouw in Marum en andere werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uit.

Van nieuwbouw tot onderhoud in Marum zijn wij als bouwbedrijf u graag van dienst

In de loop der jaren is Bouwbedrijf van der Laan uitgegroeid tot ervaren bouwbedrijf in alle voorkomende bouwwerkzaamheden.

 • Nieuwbouw
  Om wat voor soort woning of pand het ook gaat, met flexibiliteit voeren we nieuwbouw tot in detail voor u uit. Ongeacht het model of de indeling, verwezenlijken wij een mooi eindresultaat.
 • Verbouw
  Het uitbreiden van een woning, het verbouwen van een badkamer of het realiseren van een dakkappel: bij verbouwingen denken we met u mee. Wij kunnen een ontwerp realiseren en bijbehorende vergunningen voor u aanvragen.
 • Renovatie
  Als bouwbedrijf Tolbert zijn we ervaren in renovatiewerk bij monumentale panden. Het pand blijft door vakkundig renovatiewerk in goede staat en houdt een prachtige uitstraling.
 • Onderhoud
  De levensduur van uw woning wordt verlengd met onderhoud door bouwbedrijf Tolbert. Vooraf aan het onderhoudswerk wordt u voorzien van inspectie en advies, waarna we onze werkzaamheden in overleg met u afstemmen.

Een bouwbedrijf voor nieuwbouw in Marum die staat voor kwaliteit

Wij beschikken als bouwbedrijf over uitgebreide technische kennis en ervaring in diverse bouwmethodes. Wij voeren gewenste nieuwbouw werkzaamheden naar tevredenheid van de klant uit. Wij willen de tevredenheid rond en de kwaliteit van onze dienstverlening behouden. Daarom ontvangt u na de oplevering van uw nieuwbouw project in Marum tot tien jaar garantie op de meeste onderdelen die wij als bouwbedrijf hebben gebouwd.