Verbouw Marum

Van ontwerp tot oplevering kunt u Bouwbedrijf van der Laan voor verbouw in Marum inschakelen. Als ervaren bouwbedrijf denken we van begin tot eind bij verbouw in Marum met u mee. Wanneer u het wenst kunnen wij een ontwerp voor de gewenste verbouwing realiseren, echter kunnen we ook voor een scherpe prijs iets bouwen wat door een andere architect of tekenaar is ontworpen. U bepaalt waar u ons als bouwbedrijf voor wilt inschakelen en daarbij kunt u rekenen op:

  • Jarenlange ervaring
  • Technische kennis
  • Klantgerichte service
  • Detailwerk
  • Maatwerk

Uw aannemer voor verbouw Marum is bouwbedrijf van der Laan

Bij onze werkzaamheden voor verbouw in Marum, komen we eerst bij u langs en voorzien wij u van advies. Vervolgens worden onze werkzaamheden in overleg bepaald en staan detaillering en vormgeving tijdens de uitvoering van de verbouw in Marum centraal. Met een nauwkeurige aanpak verwezenlijken wij een verbouwing van uitstekende kwaliteit waarmee het wooncomfort wordt vergroot. Na het verwezenlijken van de verbouw in Marum kunt u ons inschakelen voor onderhoudswerk, voor bijvoorbeeld het repareren van dakgoten, het uitvoeren van gevelonderhoud of bijvoorbeeld het vervangen van deuren.

Overleg met de klant staat bij verbouw in Marum centraal

Bij onze werkzaamheden voor de gewenste verbouwing staat overleg met de klant centraal. Belangrijke afspraken omtrent de werkzaamheden worden schriftelijk vastgelegd. De service naar de klant blijft ook na het moment van oplevering bestaan, u ontvangt namelijk tot tien jaar garantie op de meeste van de door ons gebouwde onderdelen. Van nieuwbouw tot verbouw in Marum, wij zijn u als ervaren aannemer Groningen graag van dienst.